• +06 48 37 39 32
  • info@deanderefysio.nl

Rafys

Wij werken veel met materialen van Rafys.(www.rafys.nl)

Rafys is een producent en groothandel van(para)medische hulpmiddelen en braces.
Het verschil met andere leveranciers is, dat Rafys:
-Zelf  braces en hulpmiddelen ontwikkelen en fabriceren, waardoor zij vaak maatwerk kunnen leveren en persoonlijke aanpassingen kunnen realiseren binnen enkele dagen.
-Producten maken met een remmende en corrigerende werking, waardoor u direct pijnlijke en overbelastende houdingen en/of bewegingen kan voorkomen. (Dit blijft essentieel om herstel te kunnen initiëren en om de belastbaarheid te verbeteren)
-Deze producten vaak een instelbare werking hebben, zodat de remmende werking afgebouwd kan worden als de actieve controle en beheersing door training verbeterd wordt.

In de Zelfzorg praktijk zijn verschillende braces en hulpmiddelen voorradig, zodat U deze kunt uitproberen en kunt aanschaffen. Advies en voorlichting over het gebruik hoort hierbij. Ook kunt u sommige hulpmiddelen huren indien u deze slechts voor een kortere periode wilt gebruiken.

Wilt U advies over de mogelijkheden van braces of hulpmiddelen specifiek voor uw klacht?
Neem dan contact op voor het maken van een afspraak, zodat we samen kunnen kijken wat voor U het meest geschikt is.

Vergoedingen Verzekeraars?
Er zijn zorgverzekeraars die een vergoeding geven voor braces. Deze vergoedingen lopen echter sterk uiteen en zijn mede afhankelijk met het aanvullende pakket wat u heeft afgesloten.
Informeer bij uw zorgverzekeraar en vraag naar de voorwaarden.

Heeft u geen verder advies nodig en weet u wat u wilt hebben of wilt u alleen kijken wat voor mogelijkheden er zijn, dan kunt u ook klikken op de afbeelding zodat u direct contact maakt met de webwinkel.