• +06 48 37 39 32
  • info@deanderefysio.nl

Werkwijze

Begeleiding in de Zelfzorg praktijk kent verschillende mogelijkheden en is afhankelijk van uw klacht en uw hulpvraag hierbij.

Heeft U voor uw klachten elders al eerder fysiotherapeutische begeleiding gehad en blijven uw klachten aanhouden of terugkomen dan zullen wij samen zoeken naar de reden waarom herstel niet doorzet.
Genezing kan alleen optreden als u de overbelasting van uw blessure kan vermijden.

-De begeleiding zal gericht zijn op het aanleren van veilig lichaamsgebruik om zo uw lichaam de kans te geven om uw klachten wel onder controle te kunnen krijgen. (zie kopje ZelfZorg en/of kopje Blessures).
-Afhankelijk van de ernst van de klachten kan het zinvol zijn om ook hulpmiddelen of braces in te zetten om zo de pijnlijke bewegingen beter te kunnen vermijden in de periode dat U dit zelf , actief, nog onvoldoende beheerst.(zie kopje hulpmiddelen en braces)

Hiernaast zal altijd beoordeeld worden of er toch ook nog beperkingen van gewrichten aanwezig zijn, die van invloed zijn op de klachten en herstel belemmerend werken.
Indien hiervan sprake is, zullen deze gewrichten behandeld worden door het optimaliseren van de beweeglijkheid(zie kopje fysiotherapie).

Wilt U eerst alleen advies over uw klacht of bent u alleen op zoek naar geschikte hulpmiddelen of braces voor uw klacht, dan kunt u hiervoor ook een afspraak maken.